Het bestuur van de Nuon Foundation bestaat uit drie interne en drie externe bestuursleden. De dagelijkse werkzaamheden worden verzorgd door 4 Nuon collega's.

Organisatie

Het bestuur van de Nuon Foundation bestaat uit drie interne en drie externe bestuursleden. De dagelijkse werkzaamheden worden verzorgd door 4 Nuon collega's.
Externe bestuursleden:

Daniëlle Schutgens (voorzitter)
Daniëlle is bestuurder/directeur van Stichting Meedoen Mogelijk Maken, waaronder het Revalidatiefonds en het Fonds Verstandelijk Gehandicapten. 
"Vrijwillige inzet geeft niet alleen voldoening en zingeving. Het verbreedt je horizon, doet een appél op je sociale vaardigheden en daagt je regelmatig uit om uit je comfortzone te komen."

Lucas Meijs (algemeen extern bestuurslid)
Lucas is hoogleraar 'Strategic Philanthropy' at Rotterdam School of Management, Erasmus University, en heeft hierdoor goed zicht op hoe vrijwilligerswerk leeft onder werknemers bij verschillende organisaties in binnen- en buitenland.
 "Het is facinerend en spannend om daadwerkelijk zelf betrokken te zijn bij deze transitie van ‘kerk naar werk’ als wervingsplaats voor vrijwilligers. Kijken of de theorie echt werkt!"

Cees van den Bos (algemeen extern bestuurslid)
Cees is directeur bij Vrijwillige Inzet Arnhem. Hij heeft daar veel praktijkervaring opgedaan. Hij ontwikkelde en organiseerde vrijwilligersprojecten bij en voor organisaties in Nederland.
 "Vrijwilligerswerk is om meer dan één reden de moeite waard: je helpt er anderen mee, het verrijkt je leven, en in NUON-verband leer je je collega's op een andere manier kennen."

Interne bestuursleden:

Martijn Hagens (Chief Operating Officer Nuon)
Cindy Kroon (Manager Customer Service Operations Netherlands)
Rosanne van Meer (Team Leader HR Direct)
 
Dagelijkse uitvoering Nuon Foundation:

Iko Kakes (Manager Social Projects)
Judith Corbey (Area Manager Social Projects)