Dit najaar stonden de kwalificatiewedstrijd Nederland-Frankrijk en twee concerten op de agenda. Nuon medewerkers waren erbij als begeleider voor de Zonnebloem.
14 december 2016
Muziek en voetbal met de Zonnebloem
Dit najaar stonden de kwalificatiewedstrijd Nederland-Frankrijk en twee concerten op de agenda. Nuon medewerkers waren erbij als begeleider voor de Zonnebloem.
Oktober en november waren spannende maanden op de evenementenkalender. Eerst was er de  kwalificatiewedstrijd Nederland-Frankrijk in de Arena, daarna volgden concerten van respectievelijk Kensington en Bastille in de Ziggo Dome. Een paar Nuon-medewerkers waren van de partij als begeleiders van deelnemers van de Zonnebloem en doen daarvan verslag.

Nederland-Frankrijk
Bij de kwalificatiewedstrijd Nederland-Frankrijk voor het WK-voetbal 2018 in Rusland, stond er heel wat op het spel. Met een gewonnen wedstrijd zou een tweede plek op de ranglijst zo goed als zeker zijn. Maar helaas, het mocht niet zo zijn. Nederland verloor en is daarmee nog steeds niet zeker van een plek in het WK. Dat nam niet weg dat het voor zowel de vier Nuon medewerkers die meegingen als vrijwilliger, als voor de deelnemers van de Zonnebloem een onvergetelijke avond was. De stemming zat er al voor de wedstrijd goed in en met plaatsen vlak achter het Nederlandse doel liep de spanning soms hoog op.
 
Download de pdf: Verslag kwalificatiewedstrijd Nederland-Frankrijk (418 KB)   

Kensington
Wie kent ze niet, Kensington? Met hits als War en Heading up high zijn ze bijna dagelijks te horen op de radio. Op 15 november gingen drie vrijwilligers van Nuon samen met deelnemers van de Zonnebloem naar het concert in de Ziggo Dome en hadden daar de avond van hun leven. Geweldige sfeer en perfecte plaatsen, volgens Nuon communicatie adviseur Helma Verstoep. “Een supervet concert” om Bart, een van de deelnemers van de Zonnebloem te citeren.
 
Zie ook: www.dezonnebloem.nl
 
Bastille
Drie van de vier Nuon vrijwilligers die meegingen naar het concert van Bastille had vooraf geen idee wat voor muziek deze band maakt. Maar daar is sinds 16 november voorgoed verandering in gekomen. De band gaf een geweldig concert waarvan zowel de deelnemers van de Zonnebloem als de vrijwilligers volop hebben genoten. Er werd gedanst, met en zonder rolstoel, en met plaatsen vlakbij het podium konden ze de leadzanger bijna aanraken. Energie adviseur Barbara Groeneveld schreef een verslag.
 
Download de pdf: Concert bastille 2016 (276 KB)
 
Samen met de Zonnebloem organiseert de Nuon Foundation zo’n 25 uitjes per jaar.
Bij deze uitjes begeleiden NUON-vrijwilligers deelnemers van De Zonnebloem naar bijvoorbeeld een concert, een theatervoorstelling of een pretpark. De uitjes worden betaald door de Nuon Foundation.

 
 


Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn.