Hier vind je veelgestelde vragen (en de antwoorden)
met betrekking tot informatie op deze website.


Staat je vraag hieronder niet beschreven?
Neem dan contact op via foundation@nuon.com.

Waarom moet ik me registreren?

Deze website is voor iedereen toegankelijk, maar de onderwerpen die alleen voor de medewerkers van Nuon (of aan Nuon gelieerde bedrijven) bestemd zijn, zijn afgeschermd. Kijk ook bij: 'Registreer'.

Waarom moet ik inloggen?

Als medewerker van Nuon (of aan Nuon gelieerde bedrijven) kun je dan alle afgeschermde onderwerpen zien. Tevens kun je pas na inloggen, jezelf aanmelden voor deelname aan evenementen of erop reageren, of benodigde aanvraagformulieren downloaden.

Wat doe ik als ik mijn wachtwoord kwijt ben?

Om een nieuw wachtwoord aan te maken, ga je naar 'Wachtwoord vergeten'.
Hier vul je het e-mailadres in dat bij jouw 'Mijn Nuon Foundation-account' hoort. Er wordt dan een verificatiecode naar dit e-mailadres verzonden. Wanneer je vervolgens klikt op de hierin aangeboden link, kun je een nieuw wachtwoord kiezen voor jouw account.

Kan ik me inschrijven voor meerdere evenementen?

Ja, je kunt je voor meerdere evenementen inschrijven. Fantastisch!

Kan ik mijn collega's ook opgeven?

Je kunt geen collega's opgeven voor evenementen, iedereen dient zich individueel in te schrijven via het betreffende evenement. Natuurlijk kun je wel je collega's vragen of ze ook willen meedoen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Kan ik mijn partner, een familielid of vrienden ook opgeven?

Nee, dat kan niet. De evenementen die de Nuon Foundation organiseert zijn alleen bestemd voor medewerkers van Nuon en aan Nuon gelieerde bedrijven.

Kan ik me uitschrijven voor een evenement?

Ja, je kunt je indien nodig uitschrijven voor een evenement.
Open via 'Evenementen' of de 'Evenementenkalender' het evenement waarvoor je je eerder hebt ingeschreven. Je zult zien dat onderin de pagina die verschijnt, zich nu een optie 'Uitschrijven' bevindt. Als je hierop klikt wordt je weer uitgeschreven.
Mocht deze optie niet meer verschijnen, omdat het te kort dag is voorafgaand aan het evenement, neem dan even telefonisch contact op met Nuon Foundation. Je vindt onze gegevens bij 'Contact'.

Kan ik mijn reiskosten declareren?

Nee, je kunt je reiskosten niet declareren. Het advies is om te kijken welke andere collega's aan het evenement meedoen en met hen te carpoolen.